Webdesign

Wij maken websites
Je bent hier:

Websites

Nieuwewebsite.nl is specialist op het gebied van webdesign. Een website is het visitekaartje van uw bedrijf en daarom is het webdesign erg belangrijk. Een goed ogende website geeft vertrouwen en levert respons. Na het zien van uw website moet de klant in één oogopslag een duidelijk beeld hebben van de werkzaamheden die uw bedrijf verricht of de diensten die geleverd worden. Om voor u de ultieme website te maken komen wij graag een kijkje nemen in uw bedrijf. Samen kunnen we daarna bepalen welke onderdelen er voor uw nieuwe website belangrijk zijn.

Webshops

Verkoopt u producten online? Dan is een goed werkende webshop onmisbaar voor uw bedrijf. Niet alleen de functionaliteit van de webshop is van groot belang, ook de lay-out en de indeling daarvan. Een duidelijke, overzichtelijke, mooie en goed werkende webshop levert ongetwijfeld veel meer omzet op. Ook hierbij begeleiden wij u graag verder.

Webhosting

Om een geheel pakket te kunnen aanbieden regelen wij naast een nieuwe website en webshop ook de webhosting voor u. Dit is niet alleen makkelijk omdat u alles onder één dak heeft maar Nieuwewebsite.nl heeft ook een prima server en een betrouwbare hosting zodat u zeker weet dat uw website snel is en geen storingen vertoont. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn dan zijn wij telefonisch eenvoudig te bereiken en gaan wij direct aan de slag om de problemen voor u op te lossen.

Website teksten

Om een website of een webshop hoger in Google te laten indexeren is content op uw website van groot belang. Goede SEO geschreven teksten zorgen voor een hogere positie. Onze schrijver staat klaar om voor u de juiste teksten te schrijven zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft.

Phasellus vel neque et ex pellentesque semper vel et sapien. Maeceneget pulvinar sed, molestie ut magna. Etiam pharetra lacinia sapien, in volutpat sem pellentesque non. Ut leo lacus, vulputate sed dolor accumsan, ornare sollicitudin tortor.

Logo's

Heeft u nog geen logo voor uw onderneming of bedrijf? Laat ons een mooi  en sprekend ontwerp maken. Een logo is een herkenningspunt voor uw klanten en daarom zeer belangrijk bij het verkrijgen van bekendheid. Onze ontwerper heeft veel inzicht en kan gegarandeerd helpen bij het maken van het perfecte logo.

Bedrijfs-/productfotografie

Om het gehele plaatje van een nieuwe website af te maken, kunt u ook gebruik maken van onze fotograve. Zij is gespecialiseerd in het maken van foto’s voor op websites. Ook voor productfoto’s kunt u bij haar terecht.

Webdesign

Bij nieuwewebsite.nl leveren wij een geheel webdesign pakket maar u kunt ook kiezen voor onderdelen. Denk hierbij aan de layout van uw nieuwe website of webshop maar ook de hosting, de teksten, het logo en de foto’s.

SEO

Uw nieuwe website direct zichtbaar op een goede positie in een zoekmachine als Google? Wij helpen u graag bij alle SEO werkzaamheden voor uw nieuwe website. Denk hierbij aan de website optimalisatie, linkbuilding, het maken van landingspagina’s, Google Mijn Bedrijf en Google Streetview for Business.

AdWords

Wenst u een groot aantal nieuwe bezoekers welkom te heten of juist heel gericht te adverteren? Wij stemmen de Google AdWords campagne graag af op de tal van eigenschappen die voor uw onderneming belangrijk zijn.