SEO

Hoger in Google?
Je bent hier:

Website optimalisatie

Uiteraard wilt u dat een nieuwe website direct goed scoort in de zoekmachines. Een website die niet vindbaar is, maakt ook geen omzet. Website optimalisatie is bij het vindbaar worden van een website van groot belang. Nieuwewebsite.nl levert alleen websites op waarbij de website optimalisatie al gedaan is. Zodat uw nieuwe website direct goed vindbaar is voor potentiële klanten.

Webshop optimalisatie

De webshops die Nieuwewebsite.nl levert zijn ook direct geoptimaliseerd. Uw producten zullen direct opgenomen worden in de zoekmachines zodat de verkoop ervan bevorderd wordt.

Linkbuilding

Om de optimalisatie van uw website nog meer te vergroten kunt u gebruik maken van linkbuilding SEO. Linkbuilding zorgt ervoor dat er links op andere websites komen te staan die verwijzen naar uw website. Door deze links verbetert het profiel van uw website en dit zorgt er weer voor dat uw website makkelijker opgepikt wordt door zoekmachines zoals Google.

Landingspagina's

Wanneer u meerdere producten of diensten aanbiedt is het slim om voor ieder product of dienst een landingspagina te maken. Wanneer een landingspagina naadloos aansluit bij een bepaald product of een bepaalde dienst hoeft de bezoeker minder te zoeken. Een korte zoektocht zorgt voor meer interesse en een snellere verkoop. Nieuwewebsite.nl kijkt graag samen met u welke landingspagina’s voor uw bedrijf geschikt zijn om toe te voegen zodat de website optimalisatie vergroot wordt.

Google Mijn Bedrijf

Een redelijk nieuwe dient van Google is Mijn Bedrijf. Met Google Mijn Bedrijf trekt u nieuwe klanten aan die zich in uw regio bevinden of zoeken op uw regio. Een goedkope en zeer effectieve manier van reclame maken dus! De medewerkers van Nieuwewebsite.nl zullen voor u Google Mijn Bedrijf instellen.

Google Streetview for Business

Waarschijnlijk bent u wel bekend met Google Street-View. U kunt hiermee straten bekijken over de hele wereld. Streetview is nu ook beschikbaar voor bedrijven. Met deze unieke 360 Busines View foto’s van Google kunt u uw bedrijf letterlijk op de kaart zetten. Uw bezoekers krijgen de mogelijkheid om een kijkje in uw bedrijf te nemen, een soort rondleiding dus. Kortom Google Streetview for Business is een unieke marketing tool waarmee uw bedrijf in de spotlights komt te staan. Nieuwewebsite.nl helpt graag bij het maken van de 360 graden foto’s en het verwerken hiervan in Google Streetview for Business.

Webdesign

Bij Nieuwewebsite.nl leveren wij een geheel webdesign pakket maar u kunt ook kiezen voor onderdelen. Denk hierbij aan de lay-out van uw nieuwe website of webshop maar ook de hosting, de teksten, het logo en de foto’s.

SEO

Uw nieuwe website direct zichtbaar op een goede positie in een zoekmachine als Google? Wij helpen u graag bij alle SEO werkzaamheden voor uw nieuwe website. Denk hierbij aan de website optimalisatie, linkbuilding, het maken van landingspagina’s, Google Mijn Bedrijf en Google Streetview for Business.

AdWords

Wenst u een groot aantal nieuwe bezoekers welkom te heten of juist heel gericht te adverteren? Wij stemmen de Google AdWords campagne graag af op de tal van eigenschappen die voor uw onderneming belangrijk zijn.