NieuweWebsite.nl

Over ons
Je bent hier:

Wie zijn wij?

Wij zij NieuweWebsite.NL, dit omdat een website het visitekaartje van het bedrijf is en tevens misschien nog wel het belangrijkst de basis is van goed vindbaar zijn in Google. Bij veel bedrijven waar wij vrijblijvend! langskomen is meestal het eerste probleem de website.

Ons team bestaat uit een aantal zeer ervaren en creative mensen die op de hoogte zijn van de laatste technieken op het gebied van webdesign en goed vindbaar zijn in Google.

Ook hebben wij veel ervaring om websites / webshops in conversie te verhogen. Dit is zeer belangrijk om online een zo hoog mogelijk rendement te halen, wij sturen hier ook echt op aan. Zo proberen wij altijd het verschil te maken met andere internetmarketing bedrijven, tevens bieden wij een totaal pakket en hoeft u dus niet bij meerdere aanbieders te zitten met uw website, hosting en internetmarketing.

Waarom NieuweWebsite.nl?

Laagste prijs met de hoogste kwaliteit, dit is ons motto. Wij streven naar een samenwerking voor de lange termijn en willen graag dat u tevreden bent. Afspraken en advies zijn daarom bij ons ook geheel vrijblijvend.

  • Laagste prijs met de hoogste kwaliteit
  • Creatief in webdesign & teksten
  • We werken conversie gericht
  • Ons team is vriendelijk en behulpzaam
  • Gratis advies

Waar we goed in zijn

SEO & SEA - 10 jaar
Webdesign - 8 jaar
Bedrijfsfotografie - 6 jaar
Adwords Partner - 5 jaar
Google Analytics - 2 jaar

Wie zitten er achter NieuweWebsite.nl?

Schermafbeelding 2018-02-12 om 13.35.38

Marnix

Sales & SEO specialist

E-mail: info@nieuwewebsite.nl

Met veel passie ben ik al sinds 2008 werkzaam in de internet branche en hou mij voornamelijk bezig met het SEO technisch afstellen van websites en maken landingspagina’s.

Schermafbeelding 2018-02-12 om 13.42.09

Mirna

Administratie & bedrijfsfotografie

E-mail: mirna@nieuwewebsite.nl

Naast mijn jaren lange ervaring op het gebied van bedrijfsadministratie mocht ik mij bij NieuweWebsite.NL bezig houden met mijn hobby fotografie, dit onderdeel is zeer belangrijk geworden omdat de meeste bedrijven geen goede foto’s hebben op hun website.

Schermafbeelding 2018-02-12 om 14.03.21

Carin

Linkbuilding & tekstschrijver

E-mail: carin@nieuwewebsite.nl

De tijd vliegt! Ik ben inmiddels al weer ruim 10 jaar werkzaam in de wereld van internet. Mijn affiniteit ligt bij het promoten van websites. Met veel plezier schrijf ik allerlei soorten teksten over zeer diverse onderwerpen voor op de websites van onze klanten. Ook schrijf ik blogteksten die ik plaats in ons netwerk voor extra promotie van bepaalde producten of diensten. Naast het verzorgen van content hou ik me bezig met linkbuilding activiteiten. Op dit gebied zijn vele veranderingen doorgevoerd de afgelopen jaren maar nog steeds merk ik dagelijks hoe belangrijk linkbuilding is voor het bereiken van topposities in zoekmachines zoals Google.

Schermafbeelding 2018-02-12 om 14.26.25

Cindy

Webdesign & SEA specialist

E-mail: cindy@nieuwewebsite.nl

Al op jonge leeftijd bouwde ik mijn eerste eigen website en was ik creatief met logo’s. Na mijn opleiding aan het Mediacollege te Amsterdam heb ik zeer veel kennis opgedaan betrekking internetmarketing en heb mij inmiddels gespecialiseerd in het beheren van Google Adwords campagnes.

Voordelen van een samenwerking met NieuweWebsite.nl

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het zeer belangrijk om onze klanten een persoonlijke aandacht te geven, we horen graag wat de bevindingen zijn en stellen onze klanten centraal.

Alles houden we transparant

Graag houden wij alles transparant zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons ook door elke maand mailings te sturen van de huidige resultaten in Google en updates & upgrades voor beveiliging tegen hack aanvallen op uw website of webshop.

Resultaat gericht

Als het gaat om goed vindbaar zijn in Google werken wij stap voor stap naar het gewenste resultaat. Wij bespreken samen met u uiterst nauwkeurig op welke trefwoorden we gaan inzetten en houden u dagelijks op de hoogte van de posities.

Wij streven naar perfectie

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en streven daarom naar perfectie. Dit is in onze ogen het meest belangrijkst, het geen wat er besproken is komen wij 100% na en is dat niet zo krijgt u een 100% niet goed geld terug garantie.