Google AdWords

Gegarandeerde hoge posities
Je bent hier:

Google AdWords

Wilt u uw website graag optimaliseren en bent u benieuwd naar de Google AdWords kosten per maand? Dan is het verstandig om eens contact op te nemen met de medewerkers van NieuweWebsite.nl. Onze medewerkers weten alles van het optimaliseren van websites en zijn gespecialiseerd in het helpen van website-eigenaars en ondernemers met het creëren en optimaliseren van websites. Ze weten precies wat voor adverties u het beste kunt plaatsen en wat voor u de voordeligste manier is om meer bezoekers te werven voor uw website.

Al voor 249 euro kan NieuweWebsite.nl u helpen met het opzetten én optimaliseren van een nieuwe website. Onze medewerkers zorgen er dan niet alleen voor dat uw website er mooi uitziet en goed werkt, maar ook dat alle content geoptimaliseerd is. Dit geldt zowel voor de teksten als de backlinks en de reclames. Verreweg de beste manier om meer bezoekers op uw website te krijgen, is door gebruik te maken van AdWords. Voor een AdWords campagne kunt u een vast bedrag met ons afspreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u perfect meten welke omzet u haalt uit uw Google AdWords.

Wat is Google AdWords?

Google AdWords is een speciale manier om met uw website te adverteren op Google. Wanneer u een AdWords reclame koopt, kunt u zelf bepalen welke zoekwoorden u wilt gebruiken. Stel dat u een webshop heeft die bureaustoelen verkoopt. Dan zou u bijvoorbeeld de zoekwoorden ‘bureaustoel kopen’ kunnen gebruiken als AdWords. Iedereen die dan op Google op deze woorden zoekt, krijgt uw website bovenaan hun zoekresultaten te zien. Bovendien werkt Google met een CPC-systeem, oftewel een cost-per-clicksysteem. Dit betekent dat u de advertentie past hoeft te betalen wanneer er ook daadwerkelijk mensen op deze link hebben geklikt. Zo kunt u dus zeker weten dat u waar voor uw geld krijgt. De precieze bedragen van AdWords per maand hangen af van uw website en de zoekwoorden en de afspraak die u maakt hierover met de medewerkers van NieuweWebsite.nl Neem gerust contact op voor meer informatie over de kosten voor Google AdWords.

Webdesign

Pellen tesque velit nulla sem at unitas poten ornare felis amet sit.

SEO

Lorem ipsum velit nulla sem at unitas poten ornare felis dolor amet.

AdWords

Wenst u een groot aantal nieuwe bezoekers welkom te heten of juist heel gericht te adverteren? Wij stemmen de Google AdWords campagne graag af op de tal van eigenschappen die voor uw onderneming belangrijk zijn.