Ervaringen

Wat onze klanten zeggen
Je bent hier:

Ze nemen de tijd voor je en komen vrijblijvend langs als er wat is. De resultaten voor SEO zijn spectaculair.

Team Grebbelinie

Zeer tevreden over onze nieuwe website en logo. Alles gaat snel met een goede service.

Irina

Betrouwbaar en staan altijd voor je klaar, ook in de avond bereikbaar en dat is wel fijn met een horeca bedrijf. Ook zijn wij zeer content met de vindbaarheid, wij hebben echt een explosieve stijging met onze broodjes bestellingen.

Chris de Vreugd

Ze nemen de tijd voor je en voorzien je van gratis adviezen. Ik spreek maandelijks met hun af wat ik als zeer prettig ervaar, echt een bedrijf die zich aanpast aan de wensen van de klant.

Jan van de Klooster

Wij zijn al jaren zeer tevreden over NieuweWebsite.NL. ze zijn niet duur en geven super goede resultaten in Google. Wij hebben rond de 200 landingspagina’s door hun laten maken met wel over de 500 trefwoorden die bijna allemaal op de 1e pagina plek 1 in Google staan.

P. Ockeloen

De resultaten van onze Google Adwords en Google SEO campagnes mogen erom spreken, we zijn erg positief en zijn al jaren klant.

Alex

Onze site is precies zoals wij hem wilde, we krijgen ook erg veel goede reacties van onze eigen klanten die de site erg mooi vinden. Ook gaan we van start om beter vindbaar te worden in Google maar ik merk nu al een verschil in reserveringen met de nieuwe website voor de bowling, feesten en partijen.

Sport- & Bowling centre Steinheim

Onze Google Mijnbedrijf pagina stond binnen enkele dagen online en de nieuwe website daar zijn we ook zeer tevreden over. De samenwerking ervaren wij als prettig en ook wij vernemen dat ze echt de tijd voor je nemen.

Kaasspeciaal

Wij zijn al jaren klant en tevreden de laatste jaren, in het begin wat problemen met de site maar dat hebben ze helemaal goed opgelost. Als ik ze bel of mail worden we altijd snel geholpen en ook over de vindbaarheid zijn wij altijd al te spreken geweest.

Harm Hogendoorn

Ik heb al jaren met veel tevredenheid mijn website ondergebracht bij dhr. Verheij die in 2017 zelfstandig verder ging onder de naam NieuweWebsite.nl. Dat is voor mij een rustgevende situatie omdat, als er aanpassingen nodig zijn, ik vanzelf daarop geattendeerd wordt door dhr. Verheij. Zulke mensen / bedrijven zijn onmisbaar als je een eigen bedrijf hebt. Zo hou ik meer tijd over voor mijn eigenlijke werk.

Ger van Den Dool

Sinds we bij Marnix de website onder hebben gebracht en we bezig zijn geweest met Google hebben veel klanten erbij maandelijks, we zijn inmiddels weer begonnen met uitbreidingen van onze trefwoorden.

 

Rijschoolloef

Alles ondergebracht bij NieuweWebsite.NL en daar worden wij perfect geholpen. We zien echt dat internet voor ons werkt.

Sakkers Utrecht

Perfectie tot in elke detail

Met vele jaren ervaring en tevreden klanten weten wij inmiddels wat de beste stappen tot succes zijn met uw website of webshop. Wij weten waar we naar moeten kijken en kijken ook iets verder waar de meeste al gestopt zijn.

Heeft u vragen of loopt u al een tijd tegen een probleem aan met uw website of de vindbaarheid daarvan neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bij NieuweWebsite staat de klant op de 1e plaats.

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Online projecten

Nieuwe websites!

Laat hier een ervaring achter

De klant is bij ons koning en wij stellen uw ervaring met ons zeer op prijs. Daarom is het voor ons erg belangrijk om te horen hoe u erover denk en wat wij eventueel kunnen verbeteren. Hieronder kunt u uw ervaring aan ons doorgeven.

Submit!