Ervaringen

Wat onze klanten zeggen
Je bent hier:
Gerard Kuilens
Gerard Kuilens
2024-02-27
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe website en alle social media die NieuweWebsite.nl voor ons verzorgt. Marnix en zijn team reageren snel en lossen snel zaken op die geregeld moeten worden. Wij merken echt dat we via internet een hoop nieuwe klanten krijgen.
Win-Hon Pang
Win-Hon Pang
2024-02-15
Marnix, heeft verstand in wat hij doet. Hij levert goed werk en denkt graag met je mee. De nazorg en het contact is uitstekend.
Henk-Jan van der Lugt
Henk-Jan van der Lugt
2024-02-14
Dank voor de service!
reparatie witgoed
reparatie witgoed
2024-02-02
Eindelijk een webbuilder die wel met je meedenkt. Ook word er telefonisch direct opgenomen.
Djemie Vonk
Djemie Vonk
2024-01-10
Wij zijn heel erg tevreden over onze nieuwe website en de vindbaarheid daarvan, wij hadden niet verwacht dat we zoveel nieuwe klanten zouden krijgen via Google. Heel erg bedankt Marnix en het team van Nieuwe Website.
florance boer
florance boer
2024-01-07
Goede en snelle service met advies op maat.
Reinier Sewalt
Reinier Sewalt
2024-01-05
Ik heb Marnix via via ontmoet en ben ontzettend blij met zijn werk. Hij doet uitstekend werk en is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Zijn toewijding aan het project is duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van het werk dat hij aflevert. Bovendien neemt hij altijd de tijd om suggesties en tips te delen waarmee we de website verder kunnen verbeteren. Zijn expertise en proactieve houding hebben ons echt geholpen om vooruit te gaan. Ik zou Marnix ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken website maker.
Siefers Opticum
Siefers Opticum
2021-02-09
Dit bedrijf is van goede waarde en professioneel in het maken van websites. Marnix is prettig om mee te werken en vakkundig.
Veerle
Veerle
2019-06-03
Super professionele mannen, fijne samenwerking en een mooie website gekregen! Aanrader!

Perfectie tot in elke detail

Met vele jaren ervaring en tevreden klanten weten wij inmiddels wat de beste stappen tot succes zijn met uw website of webshop. Wij weten waar we naar moeten kijken en kijken ook iets verder waar de meeste al gestopt zijn.

Heeft u vragen of loopt u al een tijd tegen een probleem aan met uw website of de vindbaarheid daarvan neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bij NieuweWebsite staat de klant op de 1e plaats.

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Online projecten

Nieuwe websites!

Laat hier een ervaring achter

De klant is bij ons koning en wij stellen uw ervaring met ons zeer op prijs. Daarom is het voor ons erg belangrijk om te horen hoe u erover denk en wat wij eventueel kunnen verbeteren. Hieronder kunt u uw ervaring aan ons doorgeven.

Submit!