Ze nemen de tijd voor je en komen vrijblijvend langs als er wat is. De resultaten voor SEO zijn spectaculair.

Team Grebbelinie

Zeer tevreden over onze nieuwe website en logo. Alles gaat snel met een goede service.

Irina

Betrouwbaar en staan altijd voor je klaar, ook in de avond bereikbaar en dat is wel fijn met een horeca bedrijf. Ook zijn wij zeer content met de vindbaarheid, wij hebben echt een explosieve stijging met onze broodjes bestellingen.

Chris de Vreugd

Ze nemen de tijd voor je en voorzien je van gratis adviezen. Ik spreek maandelijks met hun af wat ik als zeer prettig ervaar, echt een bedrijf die zich aanpast aan de wensen van de klant.

Jan van de Klooster

Ik heb al jaren met veel tevredenheid mijn website ondergebracht bij dhr. Verheij die in 2017 zelfstandig verder ging onder de naam NieuweWebsite.nl. Dat is voor mij een rustgevende situatie omdat, als er aanpassingen nodig zijn, ik vanzelf daarop geattendeerd wordt door dhr. Verheij. Zulke mensen / bedrijven zijn onmisbaar als je een eigen bedrijf hebt. Zo hou ik meer tijd over voor mijn eigenlijke werk.

Ger van Den Dool

Sinds we bij Marnix de website onder hebben gebracht en we bezig zijn geweest met Google hebben veel klanten erbij maandelijks, we zijn inmiddels weer begonnen met uitbreidingen van onze trefwoorden.

 

Rijschoolloef

Alles ondergebracht bij NieuweWebsite.NL en daar worden wij perfect geholpen. We zien echt dat internet voor ons werkt.

Sakkers Utrecht