Google AdWords

Gegarandeerde hoge posities
Je bent hier:

Adverteren met AdWords

Doormiddel van Google AdWords is het mogelijk om heel gericht te adverteren in de zoekmachine van Google. Google heeft een groot marktaandeel en de zoekmachine vormt voor veel mensen een startpunt bij het zoeken naar informatie, diensten en producten op het internet.

Google AdWords is dus het advertentieplatform van Google, de ideale plek om te adverteren op het internet. Het grote voordeel van Google AdWords is dat er meteen een hele goede positie behaald kan worden met een nieuwe website, namelijk bovenaan op één van de eerste 4 plaatsen! Hoe gerichter de advertentie is opgezet hoe beter dat is voor de kwaliteitsscore en de klikprijs. Elke keer dat er namelijk op een advertentie geklikt wordt kost dit de adverteerder een bepaald bedrag dat klikprijs genoemd wordt. Google heeft een supportpagina gemaakt met meer dan 300 pagina’s waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe de verschillende onderdelen van Google Adwords werken.

AdWords uitbesteden

Wenst u een groot aantal nieuwe bezoekers welkom te heten of juist heel gericht te adverteren? Wij stemmen de Google AdWords campagne graag af op de tal van eigenschappen die voor uw onderneming belangrijk zijn. Wanneer u namelijk kies voor de optie AdWords uitbesteden, bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Door onze ervaring worden de beginnersfouten overgeslagen en kan er direct gefocust worden op het verhogen van de omzet.

Google AdWords wordt steeds complexer door nieuwe functies die zich in een rap tempo opvolgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Google Shopping, Dynamische remarketing en RSLA. Wij helpen u graag verder om het maximale uit uw Google AdWords campagnes te halen. Voor iedere klant ontwikkelen wij een AdWords advertentie strategie, hierbij houden we rekening met uw beschikbare advertentiebudget en de beoogde doelstelling zoals leadgeneratie, conversies en branding.

Webdesign

Bij nieuwewebsite.nl leveren wij een geheel webdesign pakket maar u kunt ook kiezen voor onderdelen. Denk hierbij aan de layout van uw nieuwe website of webshop maar ook de hosting, de teksten, het logo en de foto’s.

SEO

Uw nieuwe website direct zichtbaar op een goede positie in een zoekmachine als Google? Wij helpen u graag bij alle SEO werkzaamheden voor uw nieuwe website. Denk hierbij aan de website optimalisatie, linkbuilding, het maken van landingspagina’s, Google Mijn Bedrijf en Google Streetview for Business.

AdWords

Wenst u een groot aantal nieuwe bezoekers welkom te heten of juist heel gericht te adverteren? Wij stemmen de Google AdWords campagne graag af op de tal van eigenschappen die voor uw onderneming belangrijk zijn.