Google AdWords

Gegarandeerde hoge posities
Je bent hier:

AdWords Den Haag

AdWords opzetten Den Haag doet u natuurlijk niet zomaar. Wanneer u van plan bent om AdWords op te zetten voor uw bedrijf, kunt u het beste professioneel advies vragen van NieuweWebsite.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites, het optimaliseren van deze sites en het opzetten van goed werkende AdWords campagnes. Kortom alles wat bijdraagt aan een goede vindbaarheid in de zoekmachines als Google.

NieuweWebsite.nl helpt vooral veel bedrijven met het creëren van een unieke, goed-werkende website. Bovendien hoeft u, wanneer u uw website laat maken door NieuweWebsite, niet zelf aan SEO te doen. Onze deskundige medewerkers weten alles van search engine optimalization en zullen ervoor zorgen dat uw website zo hoog mogelijk in de ranglijsten van zoekmachines komt te staan. Dit betekent dat uw potentiële bezoekers de website sneller kunnen vinden. Zo krijgt u dus veel meer bezoekers dan wanneer uw website niet goed geoptimaliseerd is. Een belangrijke vorm van zoekmachineoptimalisatie is het opzetten van een AdWords campagne.

Het belang van AdWords

AdWords is een vorm van reclame op Google die ervoor zorgt dat u in één klap veel meer bezoekers op uw website krijgt. Wanneer u Google gebruikt, komt u het vast weleens tegen dat er een aantal websites bovenaan de zoekresultaten komt te staan. Hier staat dan in het groen ‘Adv.’ bij. Dit betekent dat deze websites Google hebben betaald om ervoor te zorgen dat hun link bovenaan de resultaten staat wanneer mensen op een bepaalde term zoeken in Google.

Stel bijvoorbeeld dat uw bedrijf vloeren verkoopt. Dan zou u als AdWords ‘vloer kopen’ of ‘nieuwe vloer bestellen’ kunnen invullen. Iedereen die op deze zoekwoorden zoekt in Google, krijgt dan meteen uw website te zien. Wat AdWords zo populair maakt, is dat Google werkt met een CPC-systeem. CPC staat voor cost-per-click en betekent dat u Google pas hoeft te betalen wanneer er ook daadwerkelijk op uw advertentie wordt geklikt.

Webdesign

Pellen tesque velit nulla sem at unitas poten ornare felis amet sit.

SEO

Lorem ipsum velit nulla sem at unitas poten ornare felis dolor amet.

AdWords

Wenst u een groot aantal nieuwe bezoekers welkom te heten of juist heel gericht te adverteren? Wij stemmen de Google AdWords campagne graag af op de tal van eigenschappen die voor uw onderneming belangrijk zijn.